NÖJDA KUNDER

Varför vi gör det här

fazer.jpg

FAZER

Vi har arbetat med Fazer i flera år och hjälpt till med deras prioriterade krav. Numera anlitar de oss närhelst de letar efter permanenta eller tillfälliga anställda.

LOGO2.jpg

GATEAU

Vi har jobbat med Gateau i över 15 år och fick bästa möjliga upplevelse. Genom att förstå deras behov kunde vi skapa perfekta matchningar med medarbetare som har blivit avgörande medlemmar i företagets laguppställning.

bfc.png

BONNE FEMME

Bonne femme kontaktade oss för ett kortare samråd gällande deras rekryteringsstrategi. Numera hanterar vi flera av deras lösningar för permanenta och temporära anställningar, och vi kan garantera att det alltid finns en perfekt balans mellan de två.

1_Primary_logo_on_transparent_5000.png

INOX

Vi hjälper Inox Storkök genom att tillämpa alla deras prioriterade krav för framtida anställda. Numera anlitar de oss närhelst de letar efter permanenta eller tillfälliga anställda.

skeppsbro.png

SKEPPSBRO BAGERI

Skeppsbro bageri kontaktade oss för ett kortare samråd gällande diskare. Numera hanterar vi deras lösningar och av lokalvård, och vi kan garantera lokalvård av kvalité för deras verksamhet